8.5.2012

Työjuttuja & lisää kukkaloistoa


Jee, ilmeisesti työhaastattelu perjantaina meni hyvin, koska sain kutsun jatkohaastatteluun huomisaamuksi! So proud of myself :) Duuni olisi tosiaan taloushallintoa ja firma iso pohjoismainen telekommunikaatiojätti ;) Toimisto sijaitsee Farstassa, jonne minulla olisi sellainen 45 minuutin työmatka parilla vaihdolla.. Kaiken kaikkiaan ei ehkä mikään unelmien täyttymys. Mutta eipä tässä ole varaa nirsoilla. Vai onko..?

Tuli nimittäin taas todistettua, että työnhaussa tapahtuu aina yhtäkkiä samaan aikaan paljon. Tänään olen saanut jo kolme puhelua eri rekrytointitoimistoilta! Kaikki olivat bonganneet CV:ni ja halusivat kysellä lisätietoja. Myös yksi haastattelu buukattiin ensi maanantaille. Lupaavaa!


Töistä lisää myöhemmin, nyt keskityn ihailemaan tätä ihanaa omenapuuta, joka on puhjennut kukkaan Bernsin pihalla. Berns on elegantti hotelli, baari sekä konferenssi- ja juhlatila Tukholman keskustassa, Nybroplanilla. Jotain Kappelin, Kämpin ja Kaivohuoneen väliltä (plus glamour-kerroin 10). Odottelen tosin edelleen omaa kutsuani.. Varmaan kadonnut postissa ;)





Aivan ihanan näköistä! Rakastan yli kaiken valkoisia kukkia, ja nämä ovat jotenkin aivan erityisen herkkiä. Onneksi voin nyt ihailla pari viikkoa näitä, koska Kungsträdgårdenin hehkutetut kirsikkapuunkukat ovat jo pudottaneet terälehtensä :( Vain muutama kavereitansa sitkeämpi puu loisti edelleen vaaleanpunaisena..



Ihanista omena- ja kirsikkapuunkukista inspiroituunena maalailin eilen vähän kukkakorttej. Kun on tuo äitienpäivä lähestymässä ;) Myös isälleni lähti synttärikortti samalla aiheella. Isä jakaa ihastukseni kauniisiin kukkiin, joten kukkakortti sen olla pitää hänellekin :)




Nyt kaikki väsäilemään itsetehtyjä kortteja omille äideilleen! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti