15.5.2012

Söndagsbrunch



Eilen oltiin brunssailemassa Kung Carls Bakfickanissa Stureplanin tienoilla. Minulla oli sinne lahjakortti, jonka olin saanut meidän "Junnutiimin" ihanilta tytöiltä kun lopetin edellisessä työpaikassani. Nyt vihdoin päätettiin käyttää se ja hiukan hemmotella itseämme. Kiitos tytöt ja M erityisesti!! Aivan ihana läksiäislahjaidea ja loistava brunssi!


Photo: eventstore.se
Ravintola oli tosi viihtyisä upeine kristallikruunuineen ja tunnelma sopivan rento. Brunssipöytä oli oikein erinomainen; herkullisia salaatteja, sillejä, lohi-sashimia, gazpacho-keittoa, pekonia, juustoja, vohveleita, smoothieta, jäätelö-marenkikakkua, ym., ym. Nam! Eipä tarvinnut koko päivänä muuta sitten syödäkään :D



Vatsat herkkuja täynnä käppäiltiin hiukan ympäri keskustaa ja törmättiin taas ihaniin omenapuunkukkiin. Miksei Helsingissä ole omenapuita kaupungin katuja koristamassa? Täällä niitä on vaikka missä! Vai eikö niitä vaan tule huomattua..? Taas oli pakko jäädä kuvailemaan, niin kaunis kontrasti tuli kirkkaan sinisen taivaan kanssa.



2 kommenttia:

  1. Kylläpä näytti herkulliselta tuo brunssilautanen! Tosi kiva, että tykkäsitte lahjasta.
    On muuten tosi hyvä tämä sun blogi. Hienoja kuvia Tukholmasta. Mukava seurailla miten naapurimaassa elellään.
    Terkut Espoosta!
    Suvi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Suvi! Kiva että säkin käyt täällä lueskelemassa mun höpinöitä :) Brunssi oli ihana, kiitos tuhannesti! Terkkuja takasin!

      Poista