22.5.2012

Förra veckoslutet


Viime perjantaina tosiaan käytiin ystäväni J:n kanssa syömässä Ravintola Alppitorissa Kalliossa. J söi kuuluisat Torin lihapullat jallukastikkeella, herkullista! Itse söin pariloidun graavilohisalaatin, joka sekin oli varsin maistuva!

 


N hankki perjantaina Verkkokaupasta uuden objektiivin, tarkemmin sanottuna Tamron SP AF 17-50mm f/2.8 XR Di-II VC LD,  (huhhuh :D ) ja pitihän sitä sitten testailla! Nämä ihanat otokset on anoppini upeasta puutarhasta.

























Täällä Tukholmassa on tänään juhlittu prinsessa Estellen ristiäisiä. Koko kaupunki on täynnä arvovieraita ja liikenne tietysti totaalisen sekaisin. Onneksi olin pyörällä töissä, koska työmatkani kulkee sama tietä kuin nuoren perheen reitti kodistaan Hagan linnasta Kuninkaanlinnaan, ja myös arvovieraiden poliisisaattuet kulkevat kyseistä tietä tullessaan lentokentältä. Tie oli useaan otteeseen tänään poikkaistu, ja sekös ruotsalaisia kollegoitani ärsytti :) Oli muuten lounaskeskustelukin työpaikkaruokalassa paljon tavallista kiihkeämpää kuningashuoneen kriitikkojen ja rojalistien vaihtaessa mielipiteitään pikku prinsessasta! Hyviä argumentteja molemmilla.

Photo: svd.se
Hauskaa loppuviikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti