11.5.2012

Arkkitehtuuria ja työhaastattelurumbaa


Pakko aloittaa pienellä hehkutuksella, koska täällä on todellinen lämpöaalto meneilään – eilen ja tänään on ollut yli 20 astetta! Lähdin tänään ilman takkia ulos ensimmäisen kerran tänä vuonna, aivan mahtavaa! Suuntasin tosiaan jo aikaisin aamulla työhaastatteluun Academic Workin toimistolle.


Minulla on nimittäin meneillään sellainen työhaastattelurumba, että hyvä kun ehdin blogia päivittämään! Olen nyt ollut kolmessa haastattelussa muutaman päivän sisällä ja heti maanantai-aamuna on kaksi haastattelua lisää. Myös puhelin on soinut jatkuvasti ja sähköpostiin myös tullut lukuisia potentiaalisia "jobmatch"-viestejä eri työpaikoista. Pitäisi kirjoittaa hakemuksia niihin, mutta sekin on yllättävän aikaa vievää hommaa. Täytyy siis valita ne kaikista kiinnostavimmat duunit.


Parhaillaan tällä hetkellä yksi rekrytointikonsultti odottaa, että käyn läpi listan heidän toimeksantojaan ja ilmoitan iltapäivällä mitkä kaksi ovat mielenkiintoisimpia! Hän tosiaan haastatteli minua siihen taloushallinto-duuniin, jossa kävin jo kakkosvaiheen haastattelussakin. Se työ kuitenkin meni jollekin, jolla oli aiempaa kokemusta reskontran hoidosta. Mutta hyvä vain, koska työmatka olisi ollut aika kaamea :)


Tällä hetkellä prioriteetti numero yksi on kuitenkin se tämänaamuisen haastattelun työpaikka. Vitsailin juuri jollekin, että miksi mikään firma täällä ei etsi suomea puhuvaa, uransa alussa olevaa HR-assistenttia, jolla on kokemusta palkkahallinnosta ja rekrytoinnista.. Noh, uskokaa tai älkää, tässä se nyt on! Nauroimme rekrytointikonsultinkin kanssa, että tämä paikka on kuin luotu minulle. Hän soitti juuri ja buukkasi haastattelun asiakkaan kanssa maanantaille. I've got a good feeling about this one! :)


Odotan jo innolla työn löytymistä, vaikka ei täällä kyllä mikään tekemisen puute ole tullut vastaan. Ja graduakin olen saanut työstettyä eteenpäin. Mutta kyllä olisi kiva päästä työn touhuun, varsinkin jos pääsisin työskentelemään HR-asioiden parissa. Se olisi niin arvokasta kokemusta tulevaisuutta ajatellen!


Tänään suunnataan suomalaistuttujen kanssa Suomi-Kanada-matsia seuraamaan O'Learys-sporttibaariin. (Ruotsi-Venäjä tulee samaan aikaa, joten SVT näyttää tietysti vain sen.) Eka oikeasti jännä matsi tulossa, kivaa! Heja Finland!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti