19.5.2012

Helsinki-hengailua

Helsingissä ollaan viikonlopun vietossa! Paljon on taas tarkoitus mahduttaa yhteen viikonloppuun. (Koska tarvittavaa läppäriä ja piuhaa ei ole mukana, varsinaisia kuvia julkaisen vasta kotiin palattuamme.) Eilen syötiin päivällistä veljeni ja tämän tyttöystävän kanssa äitini luona. Alkuun skoolailtiin shamppanjalla, koska meillä oli itse asiassa useampikin syy juhlaan, mm. meidän 10v.-vuosipäivä :) 

Laseihin kaadettiin tietysti maailman parasta shamppanjaa!
Tänään N kävi tekemässä graduun liittyvän "kypsyyskokeen" Hankenilla, jonka jälkeen kierrettiin ympäri kaupunkia tekemässä muutamia ostoksia. Ja nimenomaan juttuja, joita emme etsinnöistä huolimatta ole löytäneet Tukholmasta. Eli eipä sieltäkään sitten ihan kaikkea kuitenkaan saa! :)

Kävimme myös tervehtimässä mummiani, jonka luona muuten joimme aivan taivaallista teetä. Valikoima kuutta eri makuista irtoteetä pyramidin muotoisissa sihdeissä. Tee oli lahjaksi saatua, joten en harmi kyllä tiedä mistä tätä herkkua voi ostaa. Onko joku lukijoista bonganut tämän näköistä teetä jostain? 
Photo: teayiming.com
Minä ehdin myös treffata ystäväni J:n, jonka kanssa testasimme uutukaisen Ravintola Alppitorin, joka on Ravintola Torin omistajien uusi aluevaltaus Kalliossa. Ravintola Tori on jo pitkään ollut suosikkilistalla, joten pitihän tämä siis testata. Ruokalista oli hyvin samanhenkinen kuin Torissa, ja ruoka erittäin herkullista. Mutta mutta, sisustus ja liian monet yksityiskohdat kyllä kaipaavat vielä hiomista. Kaiken kaikkiaan kuitenkin ihan varteenotettava lisäys Kallion ravintolatarjontaan.



Nyt siirryn kauneusunille, koska huomenna meillä on ohjelmassa ystäväpariskunnan häät. Ihanaa päästä häihin, tulee taatusti hauska ilta! Uskomatonta, että omista häistä on kohta jo kaksi vuotta... Kyllä aika menee nopeasti kun on kivaa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti