4.5.2012

Back in Business

Olipas mukava työhaastattelu! Ihan turhaan jännitin ruotsin puhumista –  yllättävän hyvin se luonnistui. Vain pari kertaa hain oikeaa termiä englannin kautta. Hyvin tunnuimme toisiamme ymmärtävän. Onneksi rekrytointikonsultti ei ollut Skånen tätejä vaan puhui selkeää Tukholman murretta!


Olipa ihanaa pukeutua kunnon business-vaatteisiin vaihteeksi. Päälle haastatteluun pääsi N:ltä synttärilahjaksi saatu silkkipusero, jonka lupasinkin jo aiemmin täällä esitellä. Luin nimittäin viime syksynä jostain muotilehdestä, että jokaiselta yli 25-vuotiaalta naiselta kuuluu löytyä vaatekaapistaan tyylikäs, ajaton, laadukkaasta materiaalista (mieluiten silkistä) valmistettu paitapusero. Se sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen ja on aina muotia.

No, siitä lähtien kyseiset ehdot täyttävä pusero on ollut ostoslistallani ja Tukholmastahan sellainen vihdoinkin löytyi – tietysti. Ehkä hiukan yllättäen tanskalaisen Sister's-merkin mallistosta, jota sattumalta hypistelin Östermalmilla sijaistevassa putiikissa. 100-prosenttista silkkiä oleva puseroni on ihanan kevyt ja mukava päällä. Kiitos N ihan übermieluisasta lahjasta! :)


Klassinen tyyli jatkui beigejen nahka-avokkaiden muodossa, tosin niistä löytyy pientä jujua takaosan rusetin muodossa – tyylikkäät mutta söpöt!


Todistukset ja työtodistukset kulkivat kätevästi Zaran kitinvärisessä nahkalaukussa – sekin muuten synttärilahja N:ltä parin vuoden takaa! Hyvä maku mun miehellä ;)


Kun nyt kaapista sattui löytymään vaalea trenssi, niin kyllähän se tämän klassistakin klassisemman asun kauniisti täydensi. Normaalisti olisi yhdistänyt tällaiseen asuun vielä jonkun jujun, esim. erikoisen huivin tai värikkään laukun, mutta täällä ohjeistetaan pukeutumaan työhaastatteluihin konservatiivisesti, joten päätin mennä varman päälle.


Täällä on muuten huipputrendikästä juuri nyt pitää kauluspaitoja ylös asti napitettuina ja vapaasti roikkuvina, yhdistettynä esim. kapeisiin (värillisiin) farkkuihin ja korkeisiin korkoihin. Ehkä hiukan liian poikamainen fiilis mun makuun. Itse tykkään korostaa vyötäröä.


Mutta mutta, nyt sitten vaan odotellaan, pääsenkö mukaan haastattelujen toiselle kierrokselle. Peukut pystyyn everyone!

2 kommenttia:

  1. Tääl on kaikki peukut ja varpaatkin pystyssä :). Toi sun asu on kyl niin tyylikäs, et ei se ainakaan siitä jää kiinni. Tosta Tukholman murteesta tulee muuten tänään täällä Yle Femmalta klo 19 ohjelma, täytyypä katsoa. t. mami

    VastaaPoista
  2. Kiitos kiitos! :) Täytyy kurkata jos Areenalta löytyy kyseinen ohjelma..

    VastaaPoista