Photo: groupon.se |
Myös leipälautaseen oli todella panostettu! Kolmea eri vastapaistettua leipää ja kolmea eri voita; tryffelivoita, merisuolalla maustettua voita ja voikreemiä. Taivaallista!
Alkupala oli aika jännä yhdistelmä; parsaa, mätiä, kampasimpukkaa, 60 asteessa keitetty kananmuna (tarkkaa, tarkkaa!) ja kruununa nokkoskeitto, jonka kokki itse kävi kaatamassa lautasille.
Pääruoka oli taivaallinen yhdistelmä neljällä eri tavalla valmistettua lammasta – täydellistä.
Ennen kolmatta ruokalajia eli juustolautasta meille tuotiin maitosorbetit makuaistin puhdistamista varten :) Juustolautaselta löytyi vuohenmaito-brulé, aprikoosisorbet, viikunahilloketta, vuohenjuustopyree, sinihomejuusto, friteerattu (!) valkohomejuusto ja hedelmä-pähkinäleipä.
Jälkiruoaksi nautimme raparperiterriinin kardemummajäätelöllä ja vaniljamarinoidulla parsalla (!!).
Kaiken huipuksi N yllätti minut vuosipäivän kunniaksi ihanilla Marc Jacobsin korvakoruilla, joita olen jo jonkun aikaa himoinnut ja juuri eilen niitä myös ääneen ihaillut NK:n koruosastolla pyöriessämme. Ihan ilman taka-ajatuksia! ;) Ihana mies minulla, ei tässä voi muuta sanoa :)
Huomenna suuntaamme Helsinkiin, kivaa! Hauskaa helatorstaita kaikille!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti