27.5.2012

Euphoria!


Ei varmaan tarvitse arvuutella, mikä on päivän puheenaihe. Eilinen euforinen Euroviisu-ilta päättyi ennakko-odoitusten mukaisesti Ruotsin ylivoimaiseen voittoon! Heja Sverige! Oltiin katsomassa viisuja ystäväpariskunnan luona pääosin suomenruotsalaisella porukalla. Muutama paikallinen vahvistuskin oli mukana, ja Ruotsia tietysti kannatettiin! Myös Viro sai korkeat pisteet meidän raadilta :)


Nyyttärimeiningillä mentiin ja pöytä oli pullollaan ihania herkkuja! Itse veimme hedelmäsalaatin mansikoilla, mangolla, vesimelonilla, hunajamelonilla, appelsiinilla ja ompulla. Niin hyvää!


Ja tietysti mukaan lähti myös roséviiniä, joka on täällä tosi pop juuri nyt. Lehdet ovat täynnä roséviiniarvosteluja ja NK:n Systemibolagetin rosé-hylly oli tyhjää täynnä perjantai-iltana. Onnistuttiin kuitenkin löytämään lähi-Systemistämme muutama yksilö!


Kovin jännittävä pistelaskenta ei ollut tänä vuonna Loreenin ylivoiman takia, mutta fiilis toki silti korkealla! Kiitos emännälle ja isännälle hauskasta illasta!

Kuva lainattu kaverin Facebook-sivulta :)
Tänään nukuttiin pitkään ja palautettiin kroppaa kanatortilla-brunssin voimalla parvekkella. Itse tehty guacamole on niiiiin hyvää!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti