13.7.2012

Sunny Södermalm, part 2

Hui, täällä on meneillään ihan hirveä ukkonen. Teen töitä etänä kotoa käsin ja ukkonen pyörii ihan tässä keskustan päällä. Salamat ja jyrähdykset tulevat ihan peräkkäin ja isot ikkunamme helisevät äänekkäästi. J&M, hyvä ettette jääneet Tukholmaan, eipä olisi sää suosinut!

Tässä kuitenkin vielä kuvia toissapäiväiseltä aurinkoiselta Södermalm-retkeltämme.


Coctail Södermannagatanilla on hauska kitsch-henkinen sisustuskauppa, joka on todellinen värien ilotulitus ja piristysruiske! Vitamiinia silmille.




Nuo upeat metallihyllyt jäivät erityisesti mieleen. Ihanaa miten tuo kiiltävä pinta toistaa koriste-esineet kuin peilikuvana. Myös tuo tarjotin on todellinen kaunotar!


Bolia Götgatanilla on huonekalu- ja sisustusesineliike, joka edustaa modernia, suoralinjaista skandinaavista tyyliä ja panostaa tuotteissaan laadukkaaseen käsityöhön ja nuorien suunnittelijoiden kädenjälkeen.



Tässä välissä palaan hetkeksi vielä eilisen postauksen Grandpa-liikkeseen, koska tuo yllä oleva tuoli-kuva muistutti minua tästä Grandpasta bongaamastani mahtavasta valkoisesta pinna-kiikkustuolista. Äiti, pistetaankö pakettiin..? :)


Fru Lotta -liike, josta laitoin jo eilen kuvia, myy näitä oman Vikingshill-merkkinsä Ruotsissa valmistettuja ympäristöystävällisiä, laadukkaita puhdistusaineita kuten käsitiskiainetta, saippuaa, pyykinpesu- ja huuhteluainetta. Eihän tällainen eko-intoilija voi näitä vastustaa, varsinkaan kun pakkausten visuaalinen ilmekin on silmiä hivelevä - ostoslistalle pääsivät ehdottomasti.


Viime aikoina olen kiinnittänyt entistä enemmän huomiota siihen, että valitsen aina kun mahdollista ekologisen/orgaanisen/luonnonmukaisen vaihtoehdon niin tällaisista arkisista tuotteista kuin kaikeasta kosmetiikastakin. Ei kiitos lisäaineille ja kemikaaleille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti