5.7.2012

Arkienergiaa


Viime aikoina on tullut herkuteltua ihan liikaa, mm. eilen käytiin töiden jälkeen syömässä Östermalmin kauppahallin yläkerrassa sijaitsevan Örtagårdenin kasvisruokabuffet. Aikeena oli syödä kohtuullisesti niitä terveellisempiä vaihtoehtoja, mutta eihän meidän itsekuri siihen riittänyt :)

Mutta, onneksi terveellinen arkituokakin voi olla tosi hyvää! Kuten tämä kesäkurpitsa-"spagetti" ja tomaatti-chili-kana-kastike. Ihan täydellistä! Ja päällä tietysti parmesania ja basilikaa. Yritämme välttää runsasta pastan, perunan ja riisin syöntiä, koska olemme huomanneet voivamme paljon paremmin niin. Energiatasot pysyvät ylhäällä ja ajatus kirkkaana! Kesäkurpitsa eri muodoissa on oiva korvike ja toimii erityisen hienosti pastakastikkeiden kanssa.

Tällä viikolla töissä on ollut tosi kivoja projekteja. Olen mm. päässyt tekemään työhaastatteluja. Ja ihanaa kun toimisto on kesälomien takia niin hiljainen, että pystyy rauhassa keskittymään rästitöihinkin. Muutenkin on jotenkin ollut tosi energinen ja aikaansaava olo myös töiden jälkeen. Sain mm. vihdoin aikaiseksi taiteiltua uuden bannerin, mitäs pidätte..?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti