15.7.2012

Och Himlen Därtill


Tämä mieletön maisema avautuu osuvasti nimetystä baarista Och Himlen Därtill Södermalmin keskellä. Veljeni tyttöystävä oli bongannut tämän upean kohteen ja päätimme mennä testaamaan sen keskiviikkona Södermalm-retkemme päätteeksi.


Päälleni muuten olivat päässeet uunituoreet ale-löydöt, valkoinen bleiseri Zarasta ja oranssipilkullinen ohut neuletoppi Massimo Duttista. Kyllä Tukholman alet ovat aivan eri luokkaa kuin Helsngissä!

Photo: whatsupstockholm.se
Sky Barin sisustus on todella tyylikäs ja viimeisen päälle hiottu. Paikka on muutenkin aika glamour sijaitakseen Söderissä. Koko seinän korkuisista ikkunoista avautuu kaunis näkymä kaikkiin ilmansuuntiin yli koko Tukholman.


Meidän komistukset mojitoineen :) Oli muuten ihan ykkösluokkaiset mojitot, lasi täynnä tuoreita mintunlehtiä! Oma drinkkini oli herkullinen Strawberry Dream. Sky Barissa voi myös syödä ja kesätauon jälkeen avaa taas ovensa myös varsinainen ravintola kerrosta alempana. Jos etsii romanttista ravintolaa Tukholmasta, tämä kannattaa ehdottomasti pitää mielessä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti