18.7.2012

Strandvägen living



Tästä oli pakko pysähtyä ottamaan kuva. Eräs Strandvägenin laiturilla kelluvista vanhoista asuntolaivoista oli laitettu niin nätiksi - ihan kuin jostain sisustuslehdestä! Ihanaa kun ihmiset näkevät vaivaa. Kyllä tuossa kelpaisi iltaa istua!


Strandvägenillä on näitä asuntolaivoja ehkä vajaa kymmenen mutta Kungsholmenin rannalla niitä on varsinainen rivistö. Ihanahan näitä on katsella, mutta en kyllä tiedä haluaisinko asua itse. Kuka vaanhan voi kävellä niiden kannelle milloin vain, vaikka keskellä yötä! Vai onko Ruotsi muka niin lintukoto, ettei sellaisesta tarvitse huolehtia? :)



Laivojen vieressä Stranvägenillä on legendaarinen Strandbryggan-baari/kahvila. Tämä iso laituri-rakennelma rakennetaan Djurgårdenin sillan kupeeseen joka kevät ja on lämpiminä kesäiltoina aivan täynnä väkeä. Strandbryggan tuntuu olevan todellinen must alkuillan drinkkipaikka Östermalmin seurapiireille, mutta päivällä tunnelma on rennompi. Aivan loistava kahvittelupaikka, josta voi tutkailla aurinkolasien takaa rantabulevardin menoa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti