30.7.2012

Fjäderholmarna


Viime viikonloppuna suuntasimme kahden ystäväpariskuntamme kanssa kesän ensimmäisen oikeasti lämpimän ja aurinkoisen sunnuntain viettoon Fjäderholmarna-nimiselle pikkuiselle saariryppäälle puolen tunnin laivamatkan päähän keskustasta. Saaret ovat suosittu kesäpäivän kohde niin paikallisten kuin turistienkin keskuudessa.



Saarilta löytyy ravintoloita, kesäteatteri, käsityöläismyymälöitä jarauhallisia kallioitakin, joilla voi ottaa aurinkoa ja pulahtaa uimaan.


Photo by N

Photo by N


Photo by N




Kävimme syömässä varsin maistuva lounaan Röda Villan -nimisessä ravintolassa. Ravintolalla oli grilli terassilla, joten saimme eteemme vasta-grillatut, suorastaa tirisevät pihvit ja tonnikalat, namm!




Vihdoinkin olemme saaneet käyttöä kesävaatteille, vaikkei täällä edelleenkään mikään helle ole ollut kuten Suomessa ilmeisesti. Onneksi pääsen tänään Helsinkiin lämmittelemään - lennän nimittäin muutaman tunnin päästä pikku työmatkalle lahden toiselle puolen. Tiistaina on tiedossa pitkä putki palavereja, mutta niiden jälkeen odottaa onneksi a) Boulevard Social äidin ja isoveljen kanssa ja b) drinksut tyttöjen kanssa terassilla. Niin kivaa, can't wait to see everybody! :)
          

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti