13.7.2012

Sunny Södermalm, part 1


Meillä on ollut tällä viikolla ilo nauttia todella odotettujen vieraiden seurasta. Isoveljeni ja hänen ihastuttava tyttöystävänsä viettivät muutaman päivän Tukholmassa tutustuen mahtavaan kotikaupunkiimme hiukan uusin silmin, city-pyörät allaan. Eilen keskityimme erityisesti Södermalmin kaupunginosaan.


Kuuluisa Grandpa Södermannagatan 21:ssä on ihana lifestyle-liike, joka myy trendikkäitä merkkivaatteita ja secondhand-sisustusesineitä ja -huonekaluja.


 
Katarina Bangata 15:stä löytyy Dr. Martensin liike, joka on ainoa laatuaan pohjoismaissa. Maiharit eivät ehkä ole ihan minun juttuni, mutta nämä olkalaukut ovat kerrassaan herkullisia!


Fru Lotta oli mielenkiintoinen tuttavuus Södermannagatanilla. Ihania persoonallisia, sekä vanhoja että uusia, sisustusesineitä ja huonekaluja. Ihastuin totaalisesti noihin alemman kuvan kulahtaneisiin vanhoihin puuoviin!





Shoppailun lomassa istahdimme virkistäytymään jääteelle/kaakaolle/lassille Cafe Blå Lotuksen terassille kauniilla puiden reunustamalla Katarina Bangatanilla.




Pojat ihailevat M:n ottamaa kuvaa meistä tytöistä! =) Nimittäin tätä:




Eräästä vaateliikkeestä Skånegatanilla löytyi vaatteiden lomasta tällainen suloinen karvaturri. Sen kaveri, samanrotuinen mutta musta, löhösi keskellä vaateliikettä niin, että omistajan piti raahata se sivuun että pääsimme vaatteita hypistelemään :)


Poikkesimme myös tunnetussa vintage-ketjussa Beyond Retrossa Åsögatan 144:ssa. Beoyond Retron liikkeet ovat parhaimmillaan aarreaittoja, jos vaan jaksaa etsiä niitä helmiä sieltä järkyttävien ysäri-kukkamekkojen ja kulahtaneiden paljettineuleiden välistä.


Sekä J että minä teimme todelliset löydöt. J löysi kauniin kukkahameen ja minä tämän lähes käyttämättömän näköisen mustan iltalaukun, joka oli makeeta punosmateriaalia kullanvärisillä yksityiskohdilla ja merkiltään ruotsalainen Lina. Ja hinta alle kympin! Love it.



Laitan huomenna lisää kuvia Södermalm-bongauksistamme, mutta nyt ei auta muu kuin mennä nukkumaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti