9.7.2012

Nybrogatan 38

Viime viikonloppuna pääsimme vihdoinkin testaamaan kehutun Restaurang Nybrogatan 38:n viikonloppuvieraidemme S&T:n kanssa. Nybrogatan 38 on ns. "kvarterskrog", eli kortteliravintola, joka on todella suosittu, perinteinen konsepti Tukholmassa. Täällä on useita kortteliravintoloita, jotka ovat olleet toiminnassa jopa 50-luvulta asti, ja sitten on näitä uudempia, jotka ovat inspiroituneet tästä hyväksi todetusta konseptista. 

Ruoka on konstailematonta ja laadukkaista raaka-aineista valmistettua, menu laaja, hinnat kohtullisia, tunnelma rento ja sisustus trendikästä. Alkuruokalistan lisäksi on valikoima pieniä tapas-henkisiä annoksia, joita voi tilata vaikka muutaman alkupalaksi.

Photo. www.nybrogatan38.com
Photo: www.nybrogatan38.com

Ruoka oli odotustemme mukaisesti loistavaa, alkaen heti tästä herkullisesta leipävalikoimasta. Nuo minikokoiset saaristolaispitkot olivat aivan sanoinkuvaamattoman hyviä!


Itse aloitin hummerikeitolla, joka oli täydellinen koostumukseltaan - kermainen, mutta silti keveän vaahtomainen. Pääruoaksi valikoitui grillattu tonnikala, joka oli todella taitavasti valmistettu.


Kokemus oli kaikin puolin onnistunut - nyt ymmärrämme syyn paikan suosioon. Lue: pöytä pitää varata todella hyvissä ajoin!

Tänne täytyy ilman muuta päästä vielä monta kertaa uudestaan! Listalla oli vaikka mitä ihania houkutuksia, jotka jäivät nyt kokeilematta. Mutta, tuleville kesävieraillemme tiedoksi, ravintola on valitettavasti kesälomalla elokuun 5. asti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti