22.4.2012

Hemma igen

Östermalmstorg
Hups, yli viikko näköjään ehti kulua edellisestä kirjoituksesta. Suuret pahoittelut! Muutama lukija jo ehtikin ihmetellä miksi blogi on hiljentynyt. Mutta olimme tosiaan pitkän viikonlopun vietossa Helsingissä ja kotiin palattuamme oli kaikenlaista tekemistä.

Onnistuin myös saamaan niskani ja hartiani niin jumiin, että en halunnut viettää läppärin ääressä yhtään ylimääräistä aikaa. Nyt jumitus on onneksi helpottanut – kiitos ahkeran jumppailun ja venyttelyn, kaura-lämpötyynyn, piikkimaton ja magnesium-tablettien. Piikkimatto on ehkä monille jo ihan tuttu juttu, mutta en voi olla mainostamatta sitä jälleen kerran. Nimittäin "fakiirimattoa" kannattaa ehdottomasti kokeilla jos yhtään kärsii hartia- tai selkäkivuista. Minulle siitä on ollut valtava apu!
Jossain vaiheessa makoilin matolla jopa joka ilta ennen nukkumaanmenoa 15-30 minuuttia. Auttoi selkäjumituksen lisäksi myös unensaannissa. Nykyään kaivan maton esiin hiukan harvemmin, mutta aina silloin kun selkä tai niska-/hartiaseutu tuntuvat menevän jumiin. Piikkimaton vaikutus perustuu siihen, että piikkien stimuloidessa akupisteitä kehoon vapautuu endorfiineja ja oksitosiinihormoneja, jotka saavat aikaan hyvän olon ja rentouden tunteen sekä poistavat kipua. 

*   *   *

Asiasta toiseen, meidän Helsinki-visiitti oli oikein onnistunut, vaikkakin aika tukka putkella mentiin paikasta paikkaan, että ehdittiin nähdä mahdollisimman paljon ihmisiä. Ei ollut vielä yhtään ehtinyt iskeä Helsinki-ikävä, mutta oli tietysti kiva nähdä sukulaisia ja ystäviä! 

Nukuimme ensimmäiset kaksi yötä äitini luona lapsuudenkodissani, mikä oli tietysti sinänsä nostalgista. Kolmas yö oltiin N:n vanhempien luona, missä myöskin teini-iässä tuli vietettyä paljon aikaa. Hauska paluu menneisyyteen siis :) Molemmat äidit olivat laittaneet oikein hotellin pystyyn vierashuoneisiinsa, vau! Kyllä oli hyvät oltavat! 


Helsinki-Vantaan lentokentältä bongasin matkalukemiseksi muuten uuden tuttavuuden, Gloria Design -lehden. Oletteko huomanneet? Minulta oli mennyt ihan ohi tällaisen ilmestyminen.
"Maaliskuussa 2012 ilmestyvä Gloria Design käsittelee muotia, muotoilua, asumista, sisustamista, ruokaa ja antiikkia – sekä tietysti ihmisiä. Erikoisjulkaisun sisältö nivoutuu läheisesti World Design Capital 2012 Helsinki -hankkeen teemaan ja tavoitteisiin. Lehti haluaa olla keskustelunherättäjä, luoda myönteistä yhteishenkeä ja valaa uskoa suomalaiseen innovatiivisuuteen."  -Sanoma.fi
Oikein upea lehti! Kyllä meni nopeasti 50 minuutin Hki-Sthlm-lento tätä lukiessa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti