22.3.2012

Synttäripäivän viettoa


Kyllä säänjumalat nyt suosi tämän tytön synttäripäivää! Täällä oli niin lämmin, että ihmiset kävivät lounaalla ilman ulkovaatteita ja jotkut olivat vain t-paita päällä kaupungilla. Aivan upea auringonpaiste!


Tuli RayBanit ihan kunnon tarpeeseen, ei vain imago-käyttöön ;) Käppäilin ympäri kaupunkia ja kävin vähän ostoksilla, tai itse asiassa etsimässä jotain synttärilahjatoivetta N:ä varten. Ja löytyihän se - täytyy esitellä se myöhemmin jos/kun sen saan..


Upea punainen Jacobs Kyrka Kungsträdgårdenin vieressä suorastaan säihkyi auringonpaisteessa sinistä taivasta vasten. Käväisin myös Gamla Stanin puolella, jossa oli ihanan rauhallista! Kirkas auringonvalo siivilöityi niin kauniisti kapeiden kujien läpi mukulakiville.




Kotimatkalla kävin vilkaisemassa NK:n valopihalla olevan couture-muotinäyttelyn. Aivan upeita käsityötaidon näytteitä - ei voi muuta sanoa. NK tosiaan myös myy kyseisiä Lars Wallinin ja Fadi el Khouryn luomuksia, mutta se osasto ei sitten ole kelle vaan turistille avoin :)


Hovivalokuvaajan tai kameran itselaukaisutoiminto-osaamisen puutteessa nappasin peilin kautta kuvan päivän asustani. Mexxin pirteän vihreät farkut on niin suosikit tällä hetkellä!


Nyt lähdetään N:n kanssa vielä hiukan ostoksille Östermalmstorgille - N on luvannut laittaa herkkuillallisen synttäreiden kunniaksi. Tässä kuva torilta muistaakseni viime viikolta.


Kuvan vasemmassa reunassa näkyvä upea vanha kauppahalli on kaikkien herkuttelijoiden must-kohde täälläpäin. Käytiin maanantaina äidin kanssa siellä lounaalla, Michelin-maininnan saaneessa kalaravintolassa, jossa söin elämäni parasta kylmäsavulohta sienikastikkeessa, nammm!


Äiti osti myös etukäteen meille hiukan herkkua synttäri-illaksi, nimittäin ihanaa Manchego-juustoa Tysta Mari -nimisestä liikkeestä. Mistä muualtakaan ;) Kiitos äiti!


Ja tästä muuten näytti N:n kokkailujen lopputulos; pinaatti-parmesan-lohta ja uunijuureksia, namm! Sain myös lahjaksi ihanat valkoiset liljat, lempikukkani, joita myös morsiuskimpustani löytyi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti