25.3.2012

Grand opening: MOOD


Perjantaina avautui vihdoin MOOD Stockholm, uusi kauppakeskus ihan Tukholman keskustaan, korttelin päähän NK:sta. MOOD täyttää koko korttelin Regeringsgatanin, Mäster Samuelsgatanin, Norrlandsgatanin ja Jakobsbergsgatanin välillä, ja mainostaakin itseään "Tukholman uusimpana kaupunginosana". Vaate- ja sisustusliikkeiden lisäksi MOODissa on pari kivaa kahvilaa ja ravintolaa.


MOODiin on valittu hiukan erikoisempia liikkeitä, eikä samoja H&M:iä ja Lindexejä, joita koko muu keskusta on täynnä. Liikkeet ovat laadukkaita ja merkit ainakin meille suhteellisen uusia.




Kauppakeskus on visuaalisesti todella miellyttävä, liikkeillä on lasiseinät ja paikoin tulee tunne kuin kävelisi idyllisen pikkukaupungin kauppakatua pitkin.


MOODissa on myös paljon miestenvaateliikkeitä, muun muassa Human Scales, johon N iski jo silmänsä. Palkkapäivää odotellessa...



Ihanien vaateliikkeiden seasta löytyy myös useampia kivoja sisustusliikkeitä, muun muassa hauska Bädda & Bada, josta löytyi todella hyvä valikoima kylpyhuonetarvikkeita.


Contemporary Interior Design osoittautui todelliseksi helmeksi, kuten näistä kuvista voi päätellä:





Lauritz.com on oikeastaan huutokauppa, josta löytyi upeita vanhoja design-huonekaluja ja -esineitä, muun muassa hauskat nahkaiset pallotuolit.



Spiti on aivan ihana, hiukan aasialaishenkinen sisustusliike, josta olisin voinut kiikuttaa kotiin kasan sisustustyynyjä (joita jo nyt on liikaa) ja ihania ränsistyneitä puukirjaimia (joille ei ole mitään paikkaa).




Pisteenä iin päälle vastaan tuli kahvi- ja tee-kauppa Bönor & Blad, jolla on valtava valikoima erilaisia irtoteelaatuja, joita voi ostaa haluamansa grammamäärän. Eihän sieltä tyhjin käsin voinut lähteä :)


Tämä houkutusten kortteli sijaitseee aivan N:n työpaikan vieressä, itse asiassa toisella puolella katua. Voi hyvinkin olla, että tänne tulee eksyttyä useamminkin. Perjantain after work lasillisille N jo päätyikin Baqueriaan.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti