21.3.2012

Kaakeleiden muodonmuutos

 

Sopivien kaakelitarrojen löydyttyä Kungsholmenin Färgbutikista pääsin vihdoinkin viimeistelemään kylpyhuoneen muodonmuutosta. Aiemmin oli jo löytynyt mm. ihana suihkuverho, tuoksukynttilöitä shampoo-korit ja design-pyykkikori. Sattumalta löysin vielä suihkuverhon kanssa lähes identtisesti kuvioidut kaakelitarrat, joten odotukset lopputuloksen suhteen olivat hyvin korkealla.






















Ja tältä kylpyhuone nyt siis näyttää! Kuvio ei oikein näistä pokkarikameralla otetuista kuvista erotu, mutta valkoisella pohjalla on siis luonnonvalkoinen koristeellinen kuvio, aika pitkälti samanlainen kuin tuossa suihkuverhossa.

Aiemmin kylpyhuone siis näytti tällaiselta:


Monen mielestä tuo ei varmasti ole niin pahannäköinen, mutta meidän esteettiseen näkemykseen rentouttavasta spa-osastosta tuo ruotsinlipunsininen (kamera tummentaa sävyä selvästi..) ei missään nimessä sopinut.


Ja koska samaista "ihanaa" sinisen sävyä oli sipaistu myös keittiön muuten valkoiseen kokonaisuuteen, oli se seuraavana käsittelyvuorossa. Ja lopputulos näytti tältä:



Before:


Keittiössä päädyttiin tasaisen valkoisiin tarroihin, joita löytyy Lagerhaus-nimisestä sisustusliikkeestä. Koska sininen rajoittui kapeaan boordilaattaan, leikkasin isoista tarroista oikean kokoiset palaset.


Kaakelitarrat ovat mielestäni todella oiva keksintö ja kätevä ratkaisu juuri vuokrakämppään tai muuten vaan kaakelien vaihtoa yksinkertaisempi projekti. Sitä paitsi niitä voi vaihtaa sitten maun ja vaihtelunhalun mukaan. Sisustajan unelma siis! Toivottavasti näitä saa Suomestakin yhtä laajana valikoimana, mutta en ole ainakaan törmännyt.

Nyt silmä lepää ja voin nukkua yöni rauhassa :) Tai ainakin nauttia vaahtokyvyistäni ja kokkailustani ihan eri tavalla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti