16.3.2012

Att trivas


Ensimmäinen asia, minkä hankin uuteen, vielä tyhjillän olleeseen kotiin, oli kukka. Miten mieletön vaikutus huoneen tunnelmaan voikaan olla edes pienellä välähdyksellä vihreää väriä. Heti tulee kotoisampi olo! Puhumattakaan millainen vaikutus on upealla valkoisella hortensialla.


Myös tuoksukynttilä on oleellinen ostos uuteen kotiin. Esimerkiksi hiukan hälventämään tuoreen maalin hajua. Ketään ei varmasti yllätä, että tämän tuunaaja-hullun oli pakko päästä pensselöimään hiukan valkoista maalia elämää nähneisiin listoihin ja oven karmeihin. Ja pattereihin. Ja kynnyksiin.


Hain NK:n Blomsterpassagenista söpöt ruukut hortensialle ja tälle pikkuiselle viherkasville, jonka nimi on jo päässyt unohtumaan.





*   *   *


Tänään keskustassa pyöriessäni törmäsin sattumalta kahteen viihtyvyyteni kannalta erityisen tärkeään kauppaan - teekauppaan ja taidetarvike-/askartelukauppaan! Molemmat sijaitsevat Kungsgatanilla pari korttelia PUB-tavaratalosta länteen eli ihan kävelymatkan päässä.



En ehtinyt tällä kertaa sisään kumpaankaan, mutta täytyy pian tehdä tarkempi katselmus molempiin! Onneksi laadukasta irtoteetä saa myös Östermalmin kauppahallista ihan meidän kotinurkilta. Askartelutarvikkeita olinkin jo ehtinyt kaipailemaan - olen nimittäin suunnitellut olohuoneen seinälle pientä taideprojektia, johon sain inspiraation Allt i Hemmet -sisustuslehdestä:




Saa nähdä mitä siitä tulee :)  Oikein rentouttavaa viikonloppua kaikille!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti