12.6.2012

Punatiilen lumoissa


Kungliga Tekniska Högskolanin eli paikallisen TKK:n tienoilla, Odengatanin ja Valhallavägenin nurkassa, on muutama kortteli upeita 1800-luvun punatiilitaloja. Pyörimme N:n kanssa lauantaina siellä päin Vasastaniin suuntautuneen sisustuskauppojen kiertelyn jälkeen.







Itse Kungliga Tekniska Högskolanin kampusalue on myös näkemisen arvoinen. Siellä on niin idyllistä, että voisin ihan sen takia hakea sinne opiskelemaan – melkein :)


Hassut puut KTH:n pihalla

KTH:n borggård eli "linnanpiha"



Aika vaikuttava paikka, eikös..? Kuvista ei ehkä ihan välity, miten mahtavasta rakennuksesta on kyse. Mutta livenä aikamoinen näky, trust me...

*   *   *

Eilen olin muuten työmatkalla Helsingissä, jonne itse asiassa lensin jo sunnuntaina vähän laatuaikaa äidin kanssa viettämään :) Maanantai meni hujauksessa palaverista toiseen rientäessä, mutta oli silti tosi hauskaa, kiitos mukana olleiden rentojen ruotsalaisten kollegojeni.

Kivaa kun on töiden kautta niin paljon tekemisissä Suomen ja suomalaisten kanssa, että ei kyllä koti-ikävä pääse iskemään! Pääsen näillä näkymin vielä useaan otteeseen kesän aikana työmatkalle Suomeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti