6.6.2012

PUB Inredning


PUB-tavaratalo Hötorgetin reunalla on varmasti monelle tuttu, mutta tiedättekö mikä sisustustaivas tavaratalon 2. ja 3 kerroksesta löytyy? Itse yllätyin kovasti kun sinne alkukeväästä satuin löytämään. Siellä on mm. iso osastollinen Systrarna Voltairen ja House Doctorin kauniita sisustustuotteita, Lexingtonin ja Himlan oma osasto, R.O.O.M.:in ihania huonekaluja ja valtava valikoima koristetyynyjä, astioita, lamppuja, jne...

PUB on muutenkin pyrkinyt viime aikoina brändäämään itseään design- ja muotitavarataloksi, mikä on suuri muutos verrattuna PUB:in aiempaan imagoon, ainakin äitini mukaan. Itselläni ei mitään ennakkoluuloja ollutkaan, mutta yllätyin silti positiivisesti. Käykääpäs kurkistamassa siis PUB:in ylempiin kerroksiin jos etsitte sisustusinspiraatiota.

R.O.O.M.
R.O.O.M.
Marin heikkous - koristetyynyt :)
Himla
Systrarna Voltaire

Systrarna Voltaire on joillekin varmasti tuttu heidän ihanista ruoanlaittotarvikkeistaan; maustesekoituksista, öljyistä, spesiaali-pastoista ym. vaikka mistä herkuista. Tuoteperheen kookosöljy on meidän suosikki!

Värisuora :)
Huomenna täällä vietetään nationaldagenia ja töistä on siis vapaata! Aiomme juhlistaa Ruotsia Ikeassa shoppaillen, kuinkas muutenkaan ;) Suuntaamme siis paikalliseen Petikkoon eli Kungens Kurvaan, josta tarkoituksena on löytää hiukan parveke-juttuja, olkkarin kattolamppu ja mahdollisesti bongata joku kiva sohva. Olemme hiukan järjestelleet pikku yksiötämme, ja näyttää siltä että saamme sittenkin sohvan mahtumaan! To be continued..

3 kommenttia:

  1. Joo, toi PUBin sisustusosasto on taivas - sieltähän löyty sillon maaliskuussa teille tuparilahja ja mulle synttärilahja - molemmat ihkuja :)

    God nationaldagen!

    ö. mamma

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, sieltä löytyy aina jotain kivaa. Ja mehän ei edes koluttu sitä ylempää kerrosta! Jeps, grattis till Sverige!

      Poista
    2. Joo, se 3.krs täytyy kyl en kerralla koluta.

      Poista